Боки 13 го носат во болница, а еден полицаец се однесува прилично непристојно

Како што веќе пишувавме, Боки 13 повратил и се онесвестил за време на давањето на исказ кај обвинителката Вилма Русковска. Кога бил пренесуван во болница, еден од полицајците јасно им покажал на медиумите дека не го цени нивното присуство.