Дали знаете како се снимаат интимните сцени во филмовите и сериите?

Иако навидум се лесни и едноставни, за сцените со сексуална содржина потребна е “дебела“ подготовка. Тоа е цела тематика за студирање, која нам зад малите екрани воопшто не нѝ изгледа комплицирана. Дури, многупати мислиме дека актерите внесуваат емоција во изведување на интимните сцени. Но...