Кога интернет предизвик ќе тргне на лошо

Многу познати личности го правеа интернет предизвикот "Bottle Cap Challenge", а повеќето од нив беа успешни. Ликовите од видеото се обиделе да направат нешто слично, меѓутоа тој со шишето на глава не помина баш најдобро.