Како се справуваат татковците кога ќе останат сами со мало дете?

Не постои видео во кое татко се грижи за своето дете, а кое нема да ве насмее. На социјалните мрежи се појавуваат се' повеќе вакви видеа, кои се објавуваат со цел да ги мотивираат и оние кои помалку успешно се справуваат со своите мали деца.