Лудото возење низ кањон изгледа како сон за сите љубители на адреналин

Љубителите на адреналин се воодушевени од видеото на кое е забележано возење низ кањоњ на езерото Пауел во САД. Видеото го снимил возач на џет ски, а во продолжение можете да погледнете зошто неговиот подвиг привлече толкаво внимание.