Околу него летаат шамари, а тој ...

Штом во еден англиски ресторан за кебаб настанал метеж и започнале да летаат шамари, некој од присутните го зел мобилниот во раце и започнал да снима. Но, веројатно не ни претпоставил дека тепачката целосно ќе ја засени гостин кој, сосема опуштено набљудувал што се случува, јадејќи го својот оброк.