Авион влетал во бура, настанал хорор

Авион на "Ryan Air" на лет од Мароко за Белгија влетал во вртлог од ветер во текот на олујата Денис, а патниците поради турбуленциите плачеле, се молеле, па дури и повраќале. Погледнете...