Објавена досега невидена снимка на озлогласениот нарко бос: Ел Чапо во затвор дава отпечатоци од прсти...

Најпознатиот мексикански нарко бос, Хоакин Гузман познат како Ел Чапо, кој инаку е осуден на доживотна затворска казна, се појавува на досега необјавена снимка на која може да се види како дава отпечатоци од прсти во затвор во 2016-та година.