Грузиски репрезентативец ќе го чува голот на Прилеп

Грузинскиот репрезентативец Зураб Цинцадѕе е нов играч на екипата на РК Прилеп.Цинцадѕе во Македонија од таборот на Сту-Имеди (Грузија) и треба да претставува големо засилување, освежување за прилепчани кои во новата сезона ќе бидат предводени од нашиот поранешен репрезентативец Горан Кузманоски.