Ѝ здодеал вообичаениот изглед, па посетила стилист и останала воодушевена

Деби сакала да го промени својот изглед, а за таа цел го посетила угледниот стилист познат како “The Makeover Guy” и му кажала дека може да прави што сака. Деби верувала дека тој одлично ќе си ја заврши работата и била во право – погледнете.