Ја отворил вратата од кокошарникот – кога видел кој се ‘вселил’...

Еден сточар од САД сигурно не очекувал дека во неговиот кокошарник ќе пронајде нешто друго, освен неговите кокошки. Кога ја отворил вратата и кога видел што има внатре навистина се изненадил. Погледнете го видеото!