Точка ТВ: Дубаи – од рај до пекол: Ова се мрачните тајни на егзотичниот град

Голем број од луѓето ќе ви кажат дека Дубаи е највозбудливиот град на светот, со целиот свој луксуз со кој што изобилува, но постои и мрачна страна за која што малкумина слушнале.