Циклон бомба во Бразил: Страшни сцени од бурата која руши сè пред себе

Најмалку 12 лица загинаа во две бразилски сојузни држави откако силниот циклон ги погоди јужните делови од државата. Метеоролошкиот феномен познат како циклон бомба донесе ветрови со брзина од 120 километри на час кои откорнаа стотици дрвја и покриви од објекти.