ДИК со музички спот ги повикува граѓаните на избори!?

Песната е испеана на неколку јазици - македонски, албански, турски... „Ова е мој дом, ова е моја земја, ова е патот по кој чекорам, ова е моја иднина, јас имам право на глас“.