Ние се мачиме со паркирање, а гледајте што прави овој хеликоптер...

Оваа снимка ни доаѓа од Флорида, а на неа се гледа како хеликоптер развлекува кабел за далновод, и го сместува на вистинското место, прецизно, како со рака. Тоа се нарекува вештина...