Сцени како од пеколот: Во Калифорнија беснеат масивни пожари...

Над илјада објекти се во опасност од големиот шумски пожар кој зафати ниско и високостеблеста шума северозападно од Лос Анџелес во американската сојузна држава Калифорнија.