„Flying car“: Верувам дека денешниот ден ќе биде запишан во историјата на српското и европското воздухопловство

Директорот на телевизија „Pink“, Жељко Митровиќ со овој нов потег покажал како треба да се негуваат сопствените страсти кон одредено нешто.