Објавен трејлер за третиот дел од полскиот филм кој изобилува со експлицитни секс сцени

Објавен е трејлерот за третото продолжение на еротската драма „365 Days“ наречено „The Next 365 Days“ кое ја следи љубовната приказна помеѓу Лаура и Масимо. „Односот помеѓу Лаура и Масимо виси на конец и се обидуваат да ги совладаат проблемите со доверба и љубомора, додека упорниот Начо прави сè за да ги раздвои“, гласи краткиот опис на приказната на третото продолжение. Филмот на „Netflix“ ќе стане достапен за гледање од 19-ти август.