Кој високо лета, ниско паѓа: Се вивнале во небесата, па го бакнале тлото

Секоја забава која вклучува адреналински активности може да заврши со падови, а тоа го докажува и оваа компилација. Во неа се собрани незгоди кои луѓето ги доживеале кога се обиделе да изведат скокови и слични вратоломии, па на крајот го бакнале тлото – погледнете!