„Првите парчиња облека ги сошив од кеси за прашок“: Интервју со дизајнерката Маја Кикириткова

За стравовите што ги доживеала при раѓањето на децата, колку ѝ се смени животот откако стана мајка, ама и колку ѝ се децата инспирација за сè што работи. Но и за свадбата во стилот на „Големиот Гетсби“, зошто носеше розов фустан на свадбената фотосесија иако не сака розова боја, каква е модата во Приштина, кој е главен кога прават караоке забави со пријателите и дали се доживува како моден инфлуенсер - гледајте во видеото.