Стар Пасат запали, иако осум години бил фрлен на ливада

Јутјуберот Flexiny се обиде да го оживее Volkswagen Passat кој со години бил оставен на ливада. Покриен со нечистотија, некогаш многу популарниот модел караван изгледа навистина лошо. Малкумина би помислиле да оживеат ваков автомобил, но еден човек се обидел.