Притиснал на сопирачката и „добил“ два столба во кабината. Преживеал…

Инцидентот се случил на автопат во Америка кога пред камионот се појавил автомобил. Имено, непознатото возило наеднаш влегло во сообраќајот без да го пропушти камионот. 33-годишниот камионџија нагло закочил за да не удри во возилото...