Позитива на денот: Мечка влезе во ресторан и си седна на маса да јаде

„Додека ручавме, мечка реши да се прекачи преку оградата и се послужи со остатоците од храната што ги оставија луѓето кои седеа на масата, а келнерот немаше време да ја раскрене“, пишува во описот на видеото кое е снимено во гратчето Гатлинбург, во државата Тенеси во САД.