Porsche традиционално на патиштата низ Македонија со ексклузивниот Road Tour

Вљубениците во Porsche и љубителите на автомобилската индустрија во Македонија беа почестени со возбудливо искуство организирано од Porsche Center Skopje, кој беше домаќин на ексклузивната турнеја: Porsche Road Tour 2024.