Селин Дион заплака на премиерата на нејзиниот филм: „Ова е љубовно писмо…“

– Не ми се верува колку сум богата што имам толку прекрасни обожаватели во мојот живот – изјави Селин на премиерата на нејзиниот документарен филм „I Am: Celine Dion“ (Јас сум, Селин Дион), кој го следи животот на познатата пејачка и нејзината борба со тешката болест.