Новиот провокативен едиторијал на Алексис Рен нема да ве остави рамнодушни

Алексис Рен е една од најубавите жени во модната индустрија. На нејзината убавина никој не може да остане рамнодушен. Таа сними провокативно видео за списанието "Love", а ние повеќе нема да трошиме зборови, туку ќе ве оставиме да го погледнете...