Животна желба и била да има мал струк, погледнете го резултатот!

Пикси Фокс (Pixee Fox) по потекло од Северна Каролина - САД, страстна љубителка на пластична хирургија, има извадено дури шест ребра со цел да биде сопственичка на речиси најтенкиот струк на светот. Таа на пластични операции потрошила повеќе од 70.000 фунти, обидувајќи се да направи 'песочна фигура' од своето тело.