Од 0 до 300 km/h - Кој од овие "ѕверови" е најбрз?

Тимот на германското издание на "Sport Auto" се обидел да даде одговор на прашањето кој од спортските луксузни седани најдобро забрзува од 0 до 300 km/h. За таа цел наредени еден до друг биле "Cadillac CTS-V", "Mercedes-AMG E 63", "Porsche Panamera" и "BMW M5". Погледнете кој е победникот.