Дали се ова најдобрите автомобили кои доѓаат во 2019-2020. година

Изминатата седмица Мат од "CarWow" бил во посета на Paris Motor Show, од каде ги претставил најдобрите автомобили кои треба да ги видиме во наредните години. Дали е Audi SQ2 или Toyota Corolla Hybrid, останете со Мат и дознајте што ќе биде најпопуларно во годините кои доаѓаат.