Џејмс Корден со урнебесен пранк го насамари Бекам: Му покажа погрешна статуа, Англичанецот остана стаписан

Легендарниот комичар и водител Џејмс Корден го остави Дејвид Бекам без зборови откако му приреди неверојатна шега поврзана со неговата статуа. Во шегата беа вклучени буквално сите вработени во Галакси, а беше најмен и лажен скулптор кој официјално му ја претстави статуата на Англичанецот кој кога ја виде остана стаписан.