Легендарен кошаркар снимен како краде облека со уште три лица

Поранешниот НБА-играч Денис Родман е обвинет за ограбување продавница за облека со уште три други лица.Американските медиуми објавија дека Родман, со две жени и еден човек, влегол во продавницата и почнал да го одвлекува вниманието на вработените.За тоа време, една од жените, која била со него, почнала да ги става работите во торбата.