Драматична реакција на кученце при примање на вакцина

Кога не вакцинираа во раната младост, имаше по некое дете од одделението кое знаше да заплаче пред вакцинацијата. Сега, еден корисник на ЈуТјуб објавил видео од вакцинирањето на едно кутре. Погледнете ја неговата драматична реакција.