Кога "магијата" ќе тргне на лошо

Нема да трошиме многу зборови да го објаснуваме ова видео. Само ќе кажеме дека некогаш се случуваат лоши работи кога му верувате на некој што дома ги вежба своите "магии". Погледнете...