Погледнете во куќата која се смета за урбана легенда во Тирана

Прво фудбалер, а сега бизнисмен. Фатмир Хусенбелиу, кој наследил неколку компании од својот татко, ја покажа својата куќа во Тирана. Списанието “WHO” кое и влезе во овој прекрасен и супер скап дом, пишува дека куќата се смета како урбана легенда во главниот град на Албанија.