Снимки од вселаната: Колку е всушност опасен ураганот Доријан

Ураганот Доријан е застрашувачки дури и од Меѓународната вселенска станица каде што астронаутот од Европската вселенска агенција Лука Пармитано направил фотографии и снимки од невремето од категорија 5.