Бен Афлек повторно дупка пијан – не може да стои на нозе

Познатиот американски актер и Оскаровец , Бен Афлек (47) , кој јавно ја призна асовојата битка со зависност од алкохол, снимен е во саботата вечерта пијан на маскембалот што го организира УНИЦЕФ во Холивуд.