Треба да учиме: Вака се гради во Холандија

На интернет сме гледале видеа од Јапонци и начинот на кој тие брзо и економично ги завршуваат своите работи. Сега, во таа пракса се обиделе да се покажат и Холанѓаните. Преместија пруга и пат и направија тунел за неколку дена. Импресивно!