Со автомобил поминале низ торнадо - што мислите, дали преживеале?

Торнадото може да биде многу разорно и ретки се луѓето кои поминуваат низ него. Меѓутоа овие луѓе го направиле токму тоа. Торнадото дивеело, а овие луѓе со својот автомобил поминале низ него. Нивната снимка станала вирална.