Ова сте го гледале само на филм: Човеков си направил хеликоптер - кој работи

Во филмот "Mad Max" имате видено хеликоптер направен рачно, без кабина во него. Овој човек ги засукал ракавите, и сам си направил хеликоптер. Кога ќе видите како лета, нема да останете рамнодушни.