Фудбалер остро стартувал на противникот, па настанал општ хаос: Не се знаело кој кого тепа

На еден натпревар во неименувана јужноамериканска земја се случил страшен инцидент. Фудбалер на една од екипите остро стартувал на противникот, со двете нозе директно во колената, по што на теренот избил општ хаос – практично не се знаело кој кого тепа, а кој кого брани...