Ѝ се насолзиле очите кога видела што прави медицинската сестра додека ја храни нејзината болна мајка

Една жена од Тексас снимила емотивна сцена кога медицинската сестра дошла да ја нахрани нејзината болна мајка и да ѝ даде лек. Старицата обожувала музика и сакала кога слуша некој како пее, па медицинската сестра одбрала некои од нејзините омилени песни и започнала да ѝ ги пее додека ја хранела.