Оваа машинерија тотално ја излуде: Мачка почна да трча низ станот поради ова

Детските играчки може да бидат интересни и забавни за животните, што е и случај на оваа снимка. Имено, мачката во ова видео ужива играјќи си со автомобилот кој се наоѓа на патеката. Погледнете како будно го следи движењето на ова мало возило.