Поминале покрај Мекдоналдс и здогледале урнебесна сцена која морале да ја снимат

Главниот проблем во карантинот за некои е здодевноста, но не веројатно и за овој шегобиец од Англија. За него коронакризата била совршена прилика да излезе надвор и да се забавува со чудни работи како на пример да дојде со картонски автомобил во “драјв-ин” ресторан на Мекдоналдс – погледнете го видеото.