Ламборџини гради јахта по која ќе полудат сите милионери...

Познатиот италијански производител на автомобили се здружи со италијанскиот прозиводител на пловила "The Italian Sea Group" и го претстави најновиот проект "Technomar for Lamborghini 63". Станува збор за најбрзата јахта досега.