Новите BMW M3 и M4 пристигнуваат во септември

Баварскиот производител потврди дека BMW M3 Sedan и M4 Coupe пристигнуваат на пазарот за неколку месеци. Ова значи дека тестирањата се завршени и дека новите BMW M верзии наскоро ќе ги гледаме на патиштата. BMW ги камуфлираше М3 и М4 и ги тестираше на Сахсенринг, патека долга 3,6 километри.