Кинезите им се заканија на Американците: Објавено видео од „напад“ на американска воена база...

Симулација на кинески напад на воена база идентична како базата „Андерсен“ на американското воено воздухопловство на островот Гуам во Тихиот океан е темата на најновото промовидео на кинеското воено воздухопловство.