Фановите во неверување што по 23 години го воочуваат овој детаљ во „Пријатели“

Имено во епизодата која што го носи насловот „The One With Rachel's New Dress“ се појавува актерот Џон Бенети Пери - таткото на актерот Метју Пери (Чендлер).