Лидија Кочовска за Министерство за култура: „Срамота е што никој од нив не се појави на погребот на мајка ми, разочарувачки е“

Естрадниот магазин Бекстејџ ѝ одаде почит на Невена, и по тој повод ја покани Лидија која зборуваше за својата мајка, но и го изкажа својот револт бидејќи никој од Министерството за култура не ѝ оддал почит.