Автомобилот „полетал“ како на игра: Камерите пред тунел забележале неверојатна глетка

Словачката полиција своевремено на Фејсбук објавила снимка на која се гледа автомобил марка „BMW“ како приоѓа до тунелот и врти на десната страна. Автомобилот пред влезот во тунелот се качил на бетонската ограда и буквално влетал во тунелот.