Полски возач ги нема двете раце, а „дрифта“ со БМВ со 230 км/час за рекорд

Полски возач, и покрај сериозниот хендикеп, ги живее своите соништа и ужива во возењето и дрифтањето. Сега отиде чекор понатаму.